Yenikent'te Düğün Sezonu Başladı

Tarih 04 Mayıs 2012, 22:47 Editör Yenikent Belediyesi

Havaların ısınmasıyla birlikte Yenikent'te de Nişanlar ve düğünler yapılmaya başladı.

Tarım ve Hayvancılığın en iyi yapıldığı beldemizde havaların ısınmasıyla birlikte Tarım işlerinin yoğunlaşmasına az bir süre kala Düğünler ve nişanlar peş peşe yapılıyor.

Yenikent Düğün Salonu'nun hizmete girmesiyle birlikte düğün ve nişanların daha iyi bir ortamda yapılmasından da belde halkı çok memnun.

Yenikent Düğün Salonu

İşletmeci : Mustafa ÇİNİ
Telefon    : 0536 793 5785
E-Posta   : mustafa_cini@hotmail.com
Adres      : Yenikent Kasabası  68230  AKSARAY
Not          : Düğün, Nişan, Sünnet, Mevlüt ve özel günler için her türlü organizasyon yapılır.

Düğünlerden Videolar izlemek için YENİKENT DÜĞÜN SALONU FACEBOOK videolar sayfasını tıklayınız.

Akhan İlkokulu'ndan Başkana Teşekkür Plaketi

Akhan İlkokulu'ndan Başkana Teşekkür Plaketi Yenikent Akhan İlkokulu Müdürü Soner ŞENBAY tarafından Belediye Başkanımız Mehmet AKDERE'ye teşekkür plaketi ve...

Beldemizde Halk Meclisi Toplantısı Yapıldı

Beldemizde Halk Meclisi Toplantısı Yapıldı Yenikent Belediyesi 1.Halk Meclisi ve İstişare Toplantısı Belediye toplantı salonun da gerçekleştirildi.

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2015       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com

Altyapı:
MyDesign Haber Sistemi    |     RSS Kaynağı    |   Site Yönetim    |   Tasarım : Mustafa KALlN