Yenikent'te Düğün Sezonu Başladı

Tarih 04 Mayıs 2012 Editör Yenikent Belediyesi

Havaların ısınmasıyla birlikte Yenikent'te de Nişanlar ve düğünler yapılmaya başladı.

Tarım ve Hayvancılığın en iyi yapıldığı beldemizde havaların ısınmasıyla birlikte Tarım işlerinin yoğunlaşmasına az bir süre kala Düğünler ve nişanlar peş peşe yapılıyor.

Yenikent Düğün Salonu'nun hizmete girmesiyle birlikte düğün ve nişanların daha iyi bir ortamda yapılmasından da belde halkı çok memnun.

Yenikent Düğün Salonu

İşletmeci : Mustafa ÇİNİ
Telefon    : 0536 793 5785
E-Posta   : mustafa_cini@hotmail.com
Adres      : Yenikent Kasabası  68230  AKSARAY
Not          : Düğün, Nişan, Sünnet, Mevlüt ve özel günler için her türlü organizasyon yapılır.

Düğünlerden Videolar izlemek için YENİKENT DÜĞÜN SALONU FACEBOOK videolar sayfasını tıklayınız.

Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun

Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun. Kasabamızda görev yapan tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler gününü kutluyorum.

Başkan Mehmet AKDERE'nin 10 Kasım Mesajı

Başkan Mehmet AKDERE'nin 10 Kasım Mesajı Yenikent Belediye Başkanı Mehmet AKDERE, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 78. ölüm yıl dönümü münasebe...

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2016       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com

Altyapı:
MyDesign Haber Sistemi    |     RSS Kaynağı    |   Site Yönetim    |   Tasarım : Yenikent Medya    |    Kurumsal Mail Girişi