Yenikent'te Düğün Sezonu Başladı

Tarih 04 Mayıs 2012, 22:47 Editör Yenikent Belediyesi

Havaların ısınmasıyla birlikte Yenikent'te de Nişanlar ve düğünler yapılmaya başladı.

Tarım ve Hayvancılığın en iyi yapıldığı beldemizde havaların ısınmasıyla birlikte Tarım işlerinin yoğunlaşmasına az bir süre kala Düğünler ve nişanlar peş peşe yapılıyor.

Yenikent Düğün Salonu'nun hizmete girmesiyle birlikte düğün ve nişanların daha iyi bir ortamda yapılmasından da belde halkı çok memnun.

Yenikent Düğün Salonu

İşletmeci : Mustafa ÇİNİ
Telefon    : 0536 793 5785
E-Posta   : mustafa_cini@hotmail.com
Adres      : Yenikent Kasabası  68230  AKSARAY
Not          : Düğün, Nişan, Sünnet, Mevlüt ve özel günler için her türlü organizasyon yapılır.

Düğünlerden Videolar izlemek için YENİKENT DÜĞÜN SALONU FACEBOOK videolar sayfasını tıklayınız.

Başkandan Personele İftar Yemeği

Başkandan Personele İftar Yemeği Belediye Başkanımız Mehmet AKDERE; Belediye Encümen üyelerine ve Belediye Personeline iftar yemeği verdi.

Yenikent Karpuzu Pazara Çıktı

Yenikent Karpuzu Pazara Çıktı Artık Pazarlarda aranır hale gelen "Amarat Karpuzu" satışları başlamıştır.

AKSARAY HABERLERİ

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2014       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com

Altyapı:
MyDesign Haber Sistemi    |     RSS Kaynağı    |   Site Yönetim    |   Tasarım : Mustafa KALlN