İstiklal Marşının Kabulünün 99.Yılı

Tarih 12 Mart 2020 Editör Yenikent Belediyesi

Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK, “12 Mart İstiklal Marşının Kabulü” günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK mesajında;

“Her okunuşta göğsümüzü kabartan, İstiklal Marşımız kurtuluş mücadelemizin kazanıldığı dönemin şartlarını ve mücadelenin şiddetini anlatmaktadır. Aziz Türk Milletimizin büyük bir azimle ve fedakarlıkla vermiş olduğu bağımsızlık mücadelesi gerçek bir kahramanlık öyküsüdür.

Bu mücadeleyi de dizelere döken Vatan şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u rahmetle ve minnetle anıyorum. Mekanı cennet olsun.

Allah, bu millete bir daha istiklal marşı yazdırmasın.” dedi.

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Mehmet Emin YUMUŞAK'ın 1 Mayıs Mesajı

Başkan Mehmet Emin YUMUŞAK'ın 1 Mayıs Mesajı Yenikent Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı yayımladı.

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2020       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com