ŞEHİDİN VAR AKSARAY

Tarih 04 Şubat 2020 Editör Yenikent Belediyesi

Suriye'nin İdlib kentinde rejim unsurları tarafından yapılan bombalı saldıırı sonucunda Akçakent Köyünden hemşehrimiz Piyade Uzman Onbaşı Kadir YILDIZ Şehit olmuştur.

"ŞEHİDİMİZ VAR AKSARAY"

Canımız, yüreğimiz yandı. İdlip’te rejim unsurları tarafından yapılan saldırı sonucu şehit düşen 6 Kahraman askerimiz içinde hemşehrimiz Piyade Uzman Onbaşı Kadir Yıldız'ında şehit olduğunu büyük bir üzüntü ile öğrendik.

Allah'tan şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza şifa diliyorum.
Allah kederli ailelerine Aksaray'ımıza ve ülkemize sabırlar ihsan etsin.

Mehmet Emin YUMUŞAK

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Mehmet Emin YUMUŞAK'ın 1 Mayıs Mesajı

Başkan Mehmet Emin YUMUŞAK'ın 1 Mayıs Mesajı Yenikent Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı yayımladı.

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2020       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com