Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Tarih 30 Aralık 2019 Editör Yenikent Belediyesi

2020 yılının Ülkemize, Milletimize, Beldemize ve tüm insanlığa sağlık, barış, kardeşlik, huzur ve başarı getirmesini dileyerek, tüm Yenikent'li hemşerilerimin yeni yılını kutluyorum.
Mehmet Emin YUMUŞAK | Yenikent Belediye Başkanı

YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN

Üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bıraktık. Her yeni yıl, umudun egemen olduğu, iyimserliğin canlandığı, daha iyi yaşam koşullarına ulaşma yolunda beklentilerin arttığı bir ortamı oluşturmaktadır.

2020 yılında Beldemizin her yönden daha da ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacağız. Beldemizin  gelişmesi, modern ve yaşanılabilir bir kent olması yolunda çalışmalarımız bugün olduğu gibi bundan sonrada devam edecektir.
Her yeni yıl yeni bir başlangıçtır.

2020 yılının Ülkemize, Milletimize, ßeldemize ve tüm insanlığa sağlık, barış, kardeşlik, huzur ve başarı getirmesini dileyerek, tüm Yenikent'li hemşerilerimin yeni yılını kutluyorum.

YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN

Mehmet Emin YUMUŞAK
Yenikent Belediye Başkanı

BAŞKANDAN AÇIKLAMA

BAŞKANDAN AÇIKLAMA Son günlerde Sosyal Medya üzerinden hakkımda yapılan eleştirilere ilişkin olarak;

DUYURU-İZİNSİZ YAPILAR HAKKINDA

DUYURU-İZİNSİZ YAPILAR HAKKINDA Belediye ve mücavir alan sınırları içinde ve dışında kalan yerlerde son günlerde yapılan inşaatlara ilişkin olarak....

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2020       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com