DUYURU-İZİNSİZ YAPILAR HAKKINDA

Tarih 17 Temmuz 2019 Editör Yenikent Belediyesi

Belediye ve mücavir alan sınırları içinde ve dışında kalan yerlerde son günlerde yapılan inşaatlara ilişkin olarak...

D U Y U RU

YENİKENT BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

Yenikent Kasabası sınırları içerisinde bulunan;
Belediye  ve mücavir alan sınırları içinde ve dışında kalan yerlerde son günlerde inşaat temellerinin atıldığı sıkça görülmektedir. Tapusu olmayan yerlere taş döken, briket, demir vb. malzeme koyan ve inşaatı yapılan ruhsatsız ve kaçak yapılar Belediye ekipleri tarafından yıkılacaktır, malzemelerine de el konulacaktır. İnşaat ve yapı malzemesi sahiplerinin 1 hafta içerisinde inşaatlarını durdurmaları, yapı malzemelerini kaldırmaları gerekmektedir. Halkımıza ilanen duyurulur.

Mehmet Emin YUMUŞAK

BAŞKANDAN AÇIKLAMA

BAŞKANDAN AÇIKLAMA Son günlerde Sosyal Medya üzerinden hakkımda yapılan eleştirilere ilişkin olarak;

Yenikent'ten Yonca İhracaatı Başladı

Yenikent'ten Yonca İhracaatı Başladı Aksaray’ın yoncasıyla marka haline gelen Yenikent bölgemizden Dubai ve Katar'a yonca sevkiyatı başladı.

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2019       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com