Kadir Geceniz Mübarek Olsun

Tarih 28 Mayıs 2019 Editör Yenikent Belediyesi

Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK Kadir Gecesi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan, mesajında, Yenikent halkının, ülkemizin ve İslam aleminin Kadir Gecesini tebrik etti.

Kadir Gecesi : 31 Mayıs 2019 Cuma

Başkan,  ‘Bin aydan daha hayırlı gece’ olarak nitelendirilen Kadir Gecesi’ne kavuşmuş bulunmaktayız. 11 ayın sultanı Ramazan ayı ile birlikte zenginleşen ve Kadir Gecesi'nde doruğa çıkan manevi güzelliklerin diğer günlerde de artarak devam etmesi dileklerinde bulundu.

Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularının had safhaya ulaştığı 11 Ayın Sultanı olan Ramazan Ayı’nın son günlerine yaklaşırken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne kavuşmuş olmanın heyecanı ve sevincini yaşıyoruz.

Kadir Gecesi sema kapılarının sonuna kadar açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği kutlu bir gecedir. Dargınlıklara ve kırgınlıklara son vermek, nefretin yerine sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü, dostluk ve kardeşliği hakim kılmak için bu gece insanlara önemli fırsatlar sunmaktadır.

Bu münasebetle tüm Yenikent'li hemşerilerimin ve İslam Alemi’nin Mübarek Kadir Gecesi’ni en içten dileklerimle tebrik eder, ülkemize ve tüm insanlığa barış, sağlık ve esenlikler getirmesi temennisiyle, saygılar sunarım.

Mehmet Emin YUMUŞAK

Dini Bayram Kutlama

Kurban Bayramınız Kutlu Olsun

Kurban Bayramınız Kutlu Olsun Tüm Hemşehrilerimin Kurban Bayramını Kutlar, Sağlık, Mutluluk ve Esenlikler Dilerim. Mehmet Emin YUMUŞAK | Belediy...

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2019       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com