Yenikent'ten Yonca İhracaatı Başladı

Tarih 28 Mayıs 2019 Editör Yenikent Belediyesi

Aksaray’ın yoncasıyla marka haline gelen Yenikent bölgemizden Dubai ve Katar'a yonca sevkiyatı başladı.

Yenikent'li çiftçilerimiz üretiyor ülkemiz kazanıyor.

Yenikent Beldemizden Dubai ve Katar’a yapılacak olan yonca ihracatı denetimleri İl Tarım ve Orman Müdürü Sayın Bülent SAKLAV gözetiminde yapıldı.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personellerince Dubai ve Katar’a satılmak üzere hazırlanan 140 ton yonca kontrol edilerek Bitki Sağlık Sertifikası düzenlendi. Kontrolleri yerinde gören İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent SAKLAV, "Üretiminde Türkiye 3.sü olduğumuz yeni sezon yonca ihracatımız müdürlüğümüz denetiminde hızla başladı. Aksaray’ımız için hayırlısı olsun inşallah. Ülkesi için üreten çiftçimize teşekkür ediyorum." dedi.

#YoncaDiyarıYenikent
#YenikentÜretiyor

BAŞKANDAN AÇIKLAMA

BAŞKANDAN AÇIKLAMA Son günlerde Sosyal Medya üzerinden hakkımda yapılan eleştirilere ilişkin olarak;

DUYURU-İZİNSİZ YAPILAR HAKKINDA

DUYURU-İZİNSİZ YAPILAR HAKKINDA Belediye ve mücavir alan sınırları içinde ve dışında kalan yerlerde son günlerde yapılan inşaatlara ilişkin olarak....

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2019       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com