Anneler Gününüz Kutlu Olsun

Tarih 12 Mayıs 2019 Editör Yenikent Belediyesi

Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK'ın Anneler Günü kutlama mesajı.

ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Hayatın tüm güzelliklerine layık olan, bizler için tüm zorluklara göğüs geren, bizlere iyiliği, dürüstlüğü, doğruluğu, güzel ahlakı öğreten, geleceğimiz için gecesini gündüzüne katan baş tacımız annelerimizin, özellikle kahraman şehitlerimizin bizlere emaneti olan annelerinin Anneler Günü'nü tebrik ediyor, tüm annelerimize sevgilerimi, saygılarımı ve selamlarımı iletiyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum.

Mehmet Emin YUMUŞAK

Yenikent Belediye Başkanı

#CennetAnalarınAyaklarıAltındadır
#AnnelerGünüKutluOlsun

BAŞKANDAN AÇIKLAMA

BAŞKANDAN AÇIKLAMA Son günlerde Sosyal Medya üzerinden hakkımda yapılan eleştirilere ilişkin olarak;

DUYURU-İZİNSİZ YAPILAR HAKKINDA

DUYURU-İZİNSİZ YAPILAR HAKKINDA Belediye ve mücavir alan sınırları içinde ve dışında kalan yerlerde son günlerde yapılan inşaatlara ilişkin olarak....

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2019       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com