Başkan Av.İbrahim ERGİN'in Cenaze Törenine Katıldı

Tarih 30 Nisan 2019 Editör Yenikent Belediyesi

Belediye Başkanı Mehmet Emin YUMUŞAK ofisinde vurularak hayatını kaybeden Avukat İbrahim Ergin'in Somuncubaba Külliyesinde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Emin YUMUŞAK ofisinde vurularak hayatını kaybeden Avukat İbrahim Ergin'in Aksaray Somuncubaba Külliyesinde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Başkanımız; “İbrahim Ergin kardeşimize Allah’tan rahmet, değerli ailesine ve sevdiklerine başsağlığı ve sabır diliyorum” dedi.

BAŞKANDAN AÇIKLAMA

BAŞKANDAN AÇIKLAMA Son günlerde Sosyal Medya üzerinden hakkımda yapılan eleştirilere ilişkin olarak;

DUYURU-İZİNSİZ YAPILAR HAKKINDA

DUYURU-İZİNSİZ YAPILAR HAKKINDA Belediye ve mücavir alan sınırları içinde ve dışında kalan yerlerde son günlerde yapılan inşaatlara ilişkin olarak....

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2019       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com