Başkan M.Emin YUMUŞAK Mevlid Okuttu

Tarih 17 Nisan 2019 Editör Yenikent Belediyesi

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinden sonra Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'den Yenikent Belediye Başkanı seçilen Mehmet Emin YUMUŞAK Mevlid-i Şerif okuttu.

Yenikent Pazar alanında yapılan programa; Aksaray MHP İl Başkanı Av.Mustafa Çölkesen, Yeşilova Belediye Başkanı Veyis Baysal, Parti teşkilatı ve çok sayıda halkımızın katılımıyla gerçekleşti.

Yenikent'ten Yonca İhracaatı Başladı

Yenikent'ten Yonca İhracaatı Başladı Aksaray’ın yoncasıyla marka haline gelen Yenikent bölgemizden Dubai ve Katar'a yonca sevkiyatı başladı.

Anneler Gününüz Kutlu Olsun

Anneler Gününüz Kutlu Olsun Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK'ın Anneler Günü kutlama mesajı.

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2019       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com