Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun

Tarih 18 Kasım 2018 Editör Yenikent Belediyesi

Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun
Mevlid Kandili Alemlere rahmet olarak yaratılan yüce Peygamberimiz Hazreti Muhammed Mustafa'nın (S.A.V) dünyaya teşrif ettiği gece Hayırlara vesile olsun.

Kandiliniz Mübarek Olsun

Mevlid Kandili 19 Kasım 2018 Pazartesi akşamı idrak edilecek. Mevlid Kandili Alemlere rahmet olarak yaratılan yüce Peygamberimiz Hz.Muhammed Mustafa (S.A.V)'in dünyaya teşrif ettiği gece.

“Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz’in doğumu vesilesiyle kutladığımız bir Mevlid Kandili’ne daha kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Mevlid Kandili, Peygamber Efendimiz’in tüm zamanlara hitap eden ve insanlığa yol gösteren evrensel mesajlarını değerlendirmemiz açısından önemli bir gündür.

Tüm insanlığa örnek olarak gönderilen, karanlıkları aydınlığa dönüştüren Peygamberimizi sevmek; onu gereği gibi anlamak, manevi mirasına sahip çıkmak ve tavsiyelerine göre hareket etmekle olur. Bugün O’nun güzel ahlâkını, davranış ve uygulamalarını, gelişen dünya şartlarına yön verecek, insanlığın problemlerine çözüm getirecek şekilde yeniden tanımalı ve tanıtmalıyız.

Bu duygularla, bu mübarek gecenin tüm dünyada barışa, huzura ve refaha vesile olmasını diliyor; hemşehrilerimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Mevlid Kandilini tebrik ediyorum.

Mehmet AKDERE

BAŞKANDAN AÇIKLAMA

BAŞKANDAN AÇIKLAMA Son günlerde Sosyal Medya üzerinden hakkımda yapılan eleştirilere ilişkin olarak;

DUYURU-İZİNSİZ YAPILAR HAKKINDA

DUYURU-İZİNSİZ YAPILAR HAKKINDA Belediye ve mücavir alan sınırları içinde ve dışında kalan yerlerde son günlerde yapılan inşaatlara ilişkin olarak....

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2019       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com