Başkan Mehmet AKDERE'nin 10 Kasım Mesajı

Tarih 10 Kasım 2018 Editör Yenikent Belediyesi

Yenikent Belediye Başkanı Mehmet AKDERE, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 80. ölüm yıl dönümü münasebeti ile bir mesaj yayınladı.

"Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük komutan, eşsiz devlet adamı Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 80. yılında, ulusça saygı, sevgi ve şükranla anıyoruz. O, bilgisi, sevgisi, hoşgörüsü, barışçılığı ve demokrat kişiliği ile tüm insanlığın saygı duyduğu örnek bir liderdir. Büyük Önder Atatürk, ülkenin ve halkın içinde bulunduğu olanaksızlıklara boyun eğmemiş, kararlı ve dirençli tutumuyla Türk halkını bağımsız Türkiye ülküsü doğrultusunda yönlendirerek zafere ulaştırmıştır. Aramızdan ayrılışının 80. yılında, Türk Ulusu’nun gönlünde ölümsüzleşen Büyük Önder Atatürk’ü bir kez daha saygı, minnet ve şükranla anıyorum"

Mehmet AKDERE

Çanakkale Zaferinin 104.Yılı Kutlu Olsun

Çanakkale Zaferinin 104.Yılı Kutlu Olsun Bu güzel vatanımız için canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve özlemle yâd ediyorum. Ruhları şad, me...

İstiklal Marşının 98.Yılı Kutlu Olsun

İstiklal Marşının 98.Yılı Kutlu Olsun Belediye Başkanı Mehmet AKDERE; İstiklal Marşı’nın kabulünün 98. Yılını kutladı.

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2019       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com