YENİKENT'TEN YİNE REKOR DESTEK

Tarih 25 Haziran 2018 Editör Yenikent Belediyesi

Yenikent'te 24 Haziran 2018'de Cumhurbaşkanı seçimleri için seçmenler sandık başına gitti. YENİKENT Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'a %81 oy oranıyla destek verdi.

Cumhurbaşkanlığı Seçimi

Yenikent'te, AK Parti'nin adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2.368, CHP'nin adayı Muharrem İnce 265, İyi Parti'nin adayı Meral Akşener 279, HDP'nin adayı Selahattin Demirtaş 6, Saadet Partisi'nin adayı Temel Karamollaoğlu 3, Vatan Partisi'nin adayı Doğu Perinçek 5 oy aldı.

Yenikent'ten Yonca İhracaatı Başladı

Yenikent'ten Yonca İhracaatı Başladı Aksaray’ın yoncasıyla marka haline gelen Yenikent bölgemizden Dubai ve Katar'a yonca sevkiyatı başladı.

Anneler Gününüz Kutlu Olsun

Anneler Gününüz Kutlu Olsun Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK'ın Anneler Günü kutlama mesajı.

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2019       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com