Yenikent Mehmetçik İçin Tek Yürek

Tarih 10 Şubat 2018 Editör Yenikent Belediyesi

Yenikent Belediyesinin başlattığı "Her Mehmetçik İçin 1 Litre Süt Kampanyası" kapsamında Yenikent halkı terörle mücadele eden Mehmetçiğin yanında olduğunu göstermek için tek yürek oldu.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin başlattığı Zeytindalı Harekatı'nı yerinde bir harekat olarak gördüğünü belirten Başkan AKDERE, "Mehmetçik bizim Mehmet'imiz, Vatan bizim vatanımız. Terörle böyle bir mücadele yaptıığı için de bizzat yanlarında olamadığımız halde hem Devletimizin hemde Mehmetçiklerimizin arkasında olduğumuzu hissettirmek amacıyla böyle bir kampanya başlattık"  dedi.

Kampanyayı duyan Yenikent halkıda duyarsız kalmadı ve Mehmetçik için Tek Yürek oldu.

Kampanya kapsamında 5 tır olmak üzere yaklaşık 150.000 litre süt toplanmıştır. Toplanan sütler fabrikaya gönderilecek ve elde edilen gelir Mehmetçiğimize teslim edilecektir. Halkımızdan Allah razı olsun.

Mehmet AKDERE

Yenikent Mehmetçik İçin Tek Yürek

Yenikent'ten Yonca İhracaatı Başladı

Yenikent'ten Yonca İhracaatı Başladı Aksaray’ın yoncasıyla marka haline gelen Yenikent bölgemizden Dubai ve Katar'a yonca sevkiyatı başladı.

Anneler Gününüz Kutlu Olsun

Anneler Gününüz Kutlu Olsun Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK'ın Anneler Günü kutlama mesajı.

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2019       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com