Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Tarih 28 Aralık 2017 Editör Yenikent Belediyesi

2018 yılının Ülkemize, Milletimize, ßeldemize ve tüm insanlığa sağlık, barış, kardeşlik, huzur ve başarı getirmesini dileyerek, tüm Yenikent'li hemşerilerimin yeni yılını kutluyorum.
Mehmet AKDERE | Yenikent Belediye Başkanı

Üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bıraktık. Her yeni yıl, umudun egemen olduğu, iyimserliğin canlandığı, daha iyi yaşam koşullarına ulaşma yolunda beklentilerin arttığı bir ortamı oluşturmaktadır.

2018 yılında Beldemizin her yönden daha da ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacağız. Beldemizin  gelişmesi, modern ve yaşanılabilir bir kent olması yolunda çalışmalarımız bugün olduğu gibi bundan sonrada devam edecektir.
Her yeni yıl yeni bir başlangıçtır.

YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN

Mehmet AKDERE
Yenikent Belediye Başkanı

Anneler Gününüz Kutlu Olsun

Anneler Gününüz Kutlu Olsun Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK'ın Anneler Günü kutlama mesajı.

Başkan Mehmet Emin YUMUŞAK'ın 1 Mayıs Mesajı

Başkan Mehmet Emin YUMUŞAK'ın 1 Mayıs Mesajı Yenikent Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı yayımladı.

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2019       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com