Sizce 2018 Yılında Öncelikli Proje Hangisi Olmalı?

Tarih 16 Kasım 2017 Editör Yenikent Belediyesi

Yenikent Belediyesi her alanda çalışmalarına aralıksız devam etmektedir. 2018 yılında yapılacak projeler arasında öncelikli olarak hangisinin yapılması gerektiği ile ilgili halkımıza anket yoluyla fikir ve önerileri sorulmaktadır.

ANKETE KATIL
Aksaray'ın en büyük Kasabası olan Yenikent Kasabası Tarım, Hayvancılık ve Kaba Yem üretiminde Türkiye'nin en önemli üretim merkezi haline gelen Yenikentimizin her yönüyle ön plana çıkması gerekmektedir. Bu kapsamda Yenikent Belediyesi olarak "Sizce 2018 Yılında Öncelikli Proje Hangisi Olmalı? anketini halkımızın onayına sunmuş bulunmaktayız.

Anket sonuçlarına göre 2018 yılı Projesine öncelik verilerek çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Anket Soruları Şu Şekilde olacaktır.

*Çarşı Merkezi Kentsel Dönüşüm ve Belediye Hizmet Binası
(Çarşı Merkezindeki atıl binaları kentsel dönüşümü; 2 katlı 18 dükkan 1 kat 18 dükkan 2 kat ortada 3 katlı belediye hizmet binası)

*Kapalı Pazar Yeri Yapımı (4 Reyonlu 3600 m² alana sahip olan)

*Serdarlı-Hacı Hasanlı-Cülle Yaylaları arası 5 km yol yapımı

*Kasaba içerisindeki kalan yolların Kilitli Parke Taşı yapımı

Anket:
Yenikent Belediyesi Resmi Web Sitesi : www.yenikent.bel.tr/anketler.asp
Resmi Facebook Sayfası : www.facebook.com/Yenikentim/  sayfalarında yayınlanacaktır.

1-Çarşı Merkezi Düzenleme Projesi

2-Kapalı_Pazar_Yeri_Projesi

3-Serdarlı-Hacı Hasanlı-Cülle Yaylaları arası 5 km yol yapımı

4-Kasaba içerisindeki kalan yolların Kilitli Parke Taşı yapımı

Anneler Gününüz Kutlu Olsun

Anneler Gününüz Kutlu Olsun Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK'ın Anneler Günü kutlama mesajı.

Başkan Mehmet Emin YUMUŞAK'ın 1 Mayıs Mesajı

Başkan Mehmet Emin YUMUŞAK'ın 1 Mayıs Mesajı Yenikent Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı yayımladı.

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2019       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com