Cumhuriyetimizin 94.Yılı Kutlu Olsun

Tarih 28 Ekim 2017 Editör Yenikent Belediyesi

Yenikent Belediye Başkanı Mehmet AKDERE, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, Cumhuriyet’in 94. yılını kutladı.

“Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94. yıldönümünü büyük bir gurur ve heyecanla kutluyoruz.

Millet olarak tarihte eşine ender rastlanan bir azim ve irade ile zafere ulaştığımız Kurtuluş Savaşı’nın ardından kurulan güçlü Cumhuriyet, 94 yıldır milletimizin bağımsızlığının, topraklarımızın bölünemeyeceğinin tarihi bir ispatı olarak yaşamaktadır.

Kurtuluş Savaşı’nda verilen kahramanca mücadelenin ardından ilan edilen Cumhuriyet, milletimiz için yeniden dirilişin simgesidir. O günlerde ecdadımızın ortaya koyduğu birlik, azim ve kararlılık bugün de ülkemizin güçlü bir devlet olarak dünya milletleri arasında her geçen gün yükselmesinin en önemli kaynağıdır.

Gelecekte ülkemizin daha da güçlenmesi, kalkınması, gelecek nesillere lider bir ülke olarak bırakılması için çalışmalarımızı canla başla sürdürüyoruz.

Bu vesileyle; Cumhuriyetimizin 94. kuruluş yılında başta Ulu Önder Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize şükran ve minnetlerimizi sunuyor, tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum.

Mehmet AKDERE

Milli Bayram Kutlama

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun Belediye Başkanı Mehmet AKDERE 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95. yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Mehmet AKDERE'nin 19 Mayıs Mesajı

Başkan Mehmet AKDERE'nin 19 Mayıs Mesajı Yenikent Belediye Başkanı Mehmet AKDERE, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj ya...

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2017       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com