Yenikent'te Hasat Zamanı

Tarih 23 Temmuz 2017 Editör Yenikent Belediyesi

Yenikent Beldemizde bu günlerde çiftçilerde iş yoğunluğu yaşanmaya başlandı. Tahıl ürünü olanlar hasadını yaparken; yonca, pancar ve mısır ürünü olanlar sulama işlerine devam ediyorlar.

Türkiye'nin önemli tarım  merkezi haline gelen Yenikent Beldemizde  sezonun tahıl ürünleri hasadını yapılıyor.

Çiftçilerimiz son günlerde yağan yoğun yağışlara rağmen bir taraftan Yoncaların 2.Biçimini gerçekleştirirken, bir taraftanda  Yaz aylarının gelmesiyle birlikte tahıl ürünlerinin hasadı da başlamış bulunmaktadır.

Yenikent’li  çiftçilerimiz için bereketli bir hasat dönemi olmasını temenni ediyoruz.

Yenikent Belediyesi

BAŞKANDAN AÇIKLAMA

BAŞKANDAN AÇIKLAMA Son günlerde Sosyal Medya üzerinden hakkımda yapılan eleştirilere ilişkin olarak;

DUYURU-İZİNSİZ YAPILAR HAKKINDA

DUYURU-İZİNSİZ YAPILAR HAKKINDA Belediye ve mücavir alan sınırları içinde ve dışında kalan yerlerde son günlerde yapılan inşaatlara ilişkin olarak....

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2019       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com