Ağustosta Süt Zamlı Toplanacak

Tarih 31 Temmuz 2013 Editör Yenikent Belediyesi

AKSÜTBİR Yönetim Kurulu Başkanı Esat Zengin, süte zam geldiğini belirterek, “Son dönemdeki en güzel artış oldu. Toplama sütlerde primlerle birlikte 92 kuruşa kadar, yine primlerle çiftlik sütleri 132 kuruşa kadar alınacak” dedi.

AKSÜTBİR tarafından düzenlenen ve 3 gün süren iftar yemeklerinin son gününde üreticilere süt zammı müjdesi verildi. İl Gıda, tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Mustafa Özateş, kooperatif başkanları, çiftlik sahipleri, AKSÜTBİR ortakları, Sütaş yetkilileri ve üreticilerin katıldığı iftar yemeğinde zam müjdesi Esat Zengin tarafından verildi. Son dönemde verilen en güzel zammın Türkiye’de ilk kez Sütaş tarafından açıklandığını ifade eden AKSÜTBİR Yönetim Kurulu Başkanı Esat Zengin, “İnşallah 8. ayın ilk gününden itibaren üreticilerimiz bu zammı almaya başlayacaklar. Bu yeni zamla birlikte toplama sütler Sütaş tarafından 92 kuruşa kadar alınabilecek. Çiftlik sütlerinde ise primlerle birlikte üreticimiz 132 kuruşa kadar sütünü satabilecekler. AKSÜTBİR olarak protokolle bu zammı belirledik” dedi.

Kaynak Linki : http://www.aksaraymedya.com/haber/9631-aksaray-haber-sut-ureticilerine-zam-mujdesini-iftarda-verdi.html

AKSÜTBİR tarafından düzenlenen iftar yemeğinde Başkan Esat ZENGİN tarafından süt  üreticilerine süt zammı müjdesi verildi. İl Gıda, tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Mustafa Özateş, kooperatif başkanları, çiftlik sahipleri, AKSÜTBİR ortakları, Sütaş yetkilileri ve üreticilerin katıldığı iftar yemeğinde zam müjdesi Esat Zengin tarafından verildi. Son dönemde verilen en güzel zammın Türkiye’de ilk kez Sütaş tarafından açıklandığını ifade eden AKSÜTBİR Yönetim Kurulu Başkanı Esat Zengin, “İnşallah 8. ayın ilk gününden itibaren üreticilerimiz bu zammı almaya başlayacaklar. AKSÜTBİR olarak protokolle belirlenen yeni zamla birlikte toplama sütler Sütaş tarafından 92 kuruşa kadar alınabilecek. Çiftlik sütlerinde ise primlerle birlikte üreticimiz 132 kuruşa kadar sütünü satabilecekler. belirledik” dedi.

BAŞKANDAN AÇIKLAMA

BAŞKANDAN AÇIKLAMA Son günlerde Sosyal Medya üzerinden hakkımda yapılan eleştirilere ilişkin olarak;

DUYURU-İZİNSİZ YAPILAR HAKKINDA

DUYURU-İZİNSİZ YAPILAR HAKKINDA Belediye ve mücavir alan sınırları içinde ve dışında kalan yerlerde son günlerde yapılan inşaatlara ilişkin olarak....

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2019       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com